Uwhuisdierenarts.nl
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


Mijn naam is Mark van der Zander. Ik ben meer dan 35 jaar als dierenarts werkzaam. Na jaren in 2 groepspraktijken gewerkt te hebben ben ik nu voor mijzelf begonnen. Het voordeel is dat ik nu gewoon de diergeneeskunde kan uitoefenen zoals ik denk dat het moet. En erg belangrijk om te melden, dat ik dit alles niet zou kunnen bewerkstelligen zonder mijn partner Ingrid.


Naast het werk heb ik natuuurlijk ook mijn hobby's. Als eerste de citroen DS, oftewel de snoek. Voor velen van U bekend als de auto die omhoog komt als je hem start. Ik probeer aan deze auto alles zelf te doen. Soms lukt dat niet en dan blijf ik net zo lang zoeken totdat ik de oplossing heb.

De auto is uit 1971 en de caravan uit 1974. Samen is het aandachttrekkend stel.